Håndelavet  

                                               -  en kreds af kunsthåndværkere

 

28 Ole Houtved Andersen
Op PR Historie Vejviser


Træ - legetøj

I 2007 anskaffede jeg min første dekupørsav. De første resultater af arbejdet med den, medførte at jeg siden anskaffede mig en båndsav og en afretter/tykkelseshøvl, så jeg selv kunne tilpasse det træ jeg skulle bruge.

De første ting fra saven var små dyr i egetræ, der kunne sættes sammen som en slags puslespil. Flere af de første tegninger så jeg i et amerikansk tidsskrift om dekupørsavning, og siden har bl.a. internettet været til stor inspiration, og rigtig mange ting har jeg siden tegnet på computeren, så emnet kunne overføres til træet.

Som tiden gik, og jeg sad alene i hobbyværkstedet og savede, manglede jeg efterhånden mere kontakt med omverdenen. Det medførte at jeg på en udstilling stiftede bekendtskab med Dansk Husflid, og via lokale husflidsforeninger fik jeg mulighed for at udstille mine ting.

Dette har siden grebet om sig, og det er nu blevet en stor del af mine hobby aktiviteter, at deltage på relevante udstillinger og samtidig udbrede kendskabet til dekupørsaven, der altid vil være at finde på standen, så alle kan se hvordan den betjenes, og hvilket alsidigt værktøj det er.

De fleste af de ting jeg igennem tiden har fremstillet, kan ses på mine hjemmesider: www.go-hobby.dk    www.facebook.com/ohahobby

 

Senest opdateret:  06. oktober 2019