Håndelavet  

                                               -  en kreds af kunsthåndværkere

 

Pressemeddelelse
Op Historie Vejviser Udstillerliste 2019


Karise, 2019-10-12

 HÅNDELAVET – Jubilæumsudstilling 2019

Vi holder rubinbryllup - 40 år med kunsthåndværk i Høng

 Lørdag d. 9. og søndag d. 10. november - begge dage klokken 10-16

i hallen på Landbrugsskolen Sjælland, Finderupvej 8, 4270 Høng

Der er gratis adgang!

 

Håndelavet med sin pynt

venter på vi får begyndt,

se de mange fine ting

hænge roligt rundt omkring.

Kurve, kugler, fugle, flag,

alt fra uld til hjemmebag.

 

Når vi denne gang åbner dørene op for årets juleudstilling, er det 40. år i ubrudt række, at det kan lade sig gøre. Det er vi rigtig stolte af og derfor har vi også gjort os vældig umage for at gøre udstillingen spændende og attraktiv. Vi har fået fine nye rammer, idet hallen hen over sommeren er blevet renoveret, bl.a. med nye farver og bedre lys, så det glæder vi os også til at vise alle vores gæster.

Selve udstillingen er i store træk stillet op som den plejer; men vi satser på at alle udstillere har givet den en skalle for at peppe deres boder lidt ekstra op i år.

Vi håber naturligvis at vores anstrengelser bærer frugt, således at vi i år kan glæde endnu flere besøgende med et spændende besøg på vores udstilling med dens righoldige udvalg af finurlige dimser, smuk julepynt og unik kunsthåndværk.

Julen er traditionernes tid, og dem holder vi selvfølgelig i hævd:

- I Annes café kan man nyde en kop kaffe, te, kakao eller gløgg og dertil smørrebrød, lagkage, æbleskiver og meget andet mundgodt.

- Vores konkurrence, hvor der hver hele time, mellem de udleverede billetter, trækkes lod om en række fine præmier doneret af udstillerne.

- Og sidst, men ikke mindst, det som det hele drejer sig om! - nemlig alle håndværkerne som præsenterer deres nyeste produkter indenfor smykker, syning, vævning, strik, hækling, billeder, træ, keramik, sten, glas og meget mere.

Så vidt traditionerne, men i anledning af vores jubilæum har vi i år en helt særlig overraskelse i ærmet til vores gæster – og så siger vi ikke mere, for julen er jo også hemmelighedernes tid!

I år har vi 9 gæsteudstillere, 7 som også var med sidste år og 2 helt nye. Det er Niels Bache fra Orø, som laver nogle superflotte fuglehuse og Jette Egelund fra Reersø, som viser sin smukke kollektion af keramik.

Der er, som altid, noget for enhver smag og pengepung, når man lægger vejen omkring Håndelavets udstilling for at gøre sine bedste og mest originale julegaveindkøb.

Virtuelt kan du læse meget mere om os og udstillingen på vores hjemmeside, www.haandelavet.dk og følge os på vores facebookprofil: da-dk.facebook.com/haandelavet/ - - og så glæder vi os til at se dig til vores kreative week-end på Landbrugsskolen Sjælland i Høng.

 

På Håndelavets vegne - Michael Nørbæk Louw Nielsen

Senest opdateret:  06. oktober 2019