Håndelavet  

                                               -  en kreds af kunsthåndværkere

 

Pressemeddelelse
Op Historie Vejviser Udstillerliste 2018


                                                                                                                          Karise den 17.10.2018

 HÅNDELAVET

 JULEUDSTILLING

Lørdag den 10. og søndag den 11. november 2018

Begge dage klokken 10-16

I hallen på Landbrugsskolen i Høng

Finderupvej 8, 4270 Høng

Der er gratis adgang!

 Når man sidder sådan en oktoberdag, med sol fra en skyfri himmel og 20 graders varme kan det være lidt svært at genkalde sig duften af brune kager og flæskesteg med sprød svær. For slet ikke at tale om grantræer, kravlenisser og julegaveindkøb. Men tag det roligt, hjælpen er på vej!

Om bare 3 uger byder Håndelavet velkommen indenfor til årets kreative juleudstilling. For 14. år i træk har vi fået lov til at leje hallen på Landbrugsskolen i Høng og det er vi rigtig glade for. Bedre ramme om vores udstilling med mottoet ”Kvalitet, tradition og fornyelse” kan vi ikke ønske os.

 

Hele 36 kreative håndværkere står i år klar til at vise "deres kollektioner", som sædvanlig sat op på den smukke og overskuelige måde som altid har været et kendemærke for vores udstilling.

Ligesom vores udsøgte café, der også i år bestyres af Anne Keller, er lotteriet, hvor der hver hele time trækkes lod om nogle fine præmier sponsoreret af udstillerne selv, en af vores faste og ubrydelige traditioner.

 

Så er der ”fornyelsen”, ikke at forglemme. Den kommer i år fra ikke mindre end 9 gæsteudstillere, som hver på sin måde er med til at give udstillingen nyt liv og nye indtryk. Ole Houtved Andersen fra Næstved kommer med trælegetøj, Lone Berthelsen fra Tølløse med marmelade og andre delikatesser og Jane Bæksager fra Kalundborg med kunst af drivtømmer. Hanne Hansen og Janne Kristensen, ligeledes fra Kalundborg kommer med hhv. blomsterdekorationer og glaskunst. Agnete Tram, Fårevejle, viser sin vævning, Hanne Tønnesen fra Jerslev med stenkunst, Annemarie Hørve fra Vemmelev med filtning og endelig børstenbinder Poul Møller fra Tappernøje.

 

Glæd dig til en smuk og kreativ juleoplevelse den 2. week-end i november på Landbrugsskolen i Høng hvor du, sammen med os, endnu engang kan tage forskud på julens glæder, dufte, smage og hyggelige stemning for at gøre årets kreative juleindkøb.

 

På Håndelavets vegne

 

Michael Nørbæk Louw Nielsen

Senest opdateret:  25. september 2017