Håndelavet  

                                               -  en kreds af kunsthåndværkere

 

Pressemeddelelse
Op Historie Vejviser Udstillerliste 2017


Karise den 10.10.2017

HÅNDELAVET

 JULEUDSTILLING

Lørdag den 11. og Søndag den 12. november 2017

Begge dage klokken 10-16

I hallen på Landbrugsskolen i Høng

Finderupvej 8, 4270 Høng

Der er gratis adgang!

 

Sikken voldsom trængsel og humør,

Håndelavet er her - nu som før.

Døren åbnes klokken 10 præcis,

hvor vi sidder klar på bedste vis.

Overalt i hallen er der smil,

snak og latter i den store stil.

Gaven du kan købe er unik -

Alt fra træ til glas og juleslik...

 

Med denne lille omskrivning af Peter Fabers hyldest til juletravlheden anno 1848, vil vi i Håndelavet gerne byde alle vore gæster hjertelig velkommen til årets kreative salgsudstilling - den 37. i rækken. Ikke mange juleudstillinger kan prale af at have så mange år på bagen, og vi er stolte over stadig at kunne leve op til vores motto "Kvalitet - Tradition - Fornyelse".

Inklusiv udstillingens velbesøgte café, der også i år bestyres af Anne Keller, er der 35 kreative håndværkere som glæder sig til at vise "årets kollektion". Det store udvalg af kvalitetsvarer sat op på en smuk og overskuelig måde præger som altid vores udstilling.

Ligesom vores velbesøgte café, er lotteriet, hvor der hver hele time trækkes lod om nogle fine præmier sponsoreret af udstillerne selv, nogle af vores faste og ubrydelige traditioner.

Fornyelsen kommer fra 5 gæsteudstillere, som hver på sin måde er med til at give udstillingen nyt liv og nye indtryk. To af disse havde deres debut sidste år hvor de blev rigtig godt modtaget og i år kan vi byde velkommen til 3 mere. Fra Næstved kommer Ole Houtved Andersen, som laver trælegetøj i mange former og farver. Karen Ridderhaugen fra Sorø præsenterer et udvalg af nyt og kreativt børnetøj, og i den "tunge ende" har vi fornøjelsen af stenhugger Ib Madsen fra Mørkøv, som udstiller sine smukke organiske stenskulpturer.

Jo, der er virkelig noget at glæde sig til når Håndelavet den 2. week-end i november byder velkommen indenfor på Landbrugsskolen i Høng hvor du, sammen med os, endnu engang kan tage forskud på julens glæder, dufte, smage og hyggelige stemning for at gøre årets kreative juleindkøb.

  

På Håndelavets vegne

Michael Nørbæk Louw Nielsen

Senest opdateret:  25. september 2017