Det lille værkstedsgalleri

Rikke Breindahl Knudsen

At se muligheder i det, jeg finder på mine mange ture ved stranden, er nærmest en sport. Jeg kombinerer gerne det rå med noget fint og holder meget af enkelhed, hvor strukturen i det rå materiale stadig kan ses.
Jeg synes det er sjovt at lege med ord og udgiver tænksomme sider i bogform.
web:  https://detlillevaerkstedsgalleri.dk/ – Det Lille Værkstedsgalleri med drivtømmer, glas, sten og ord. Facebook : Det lille værkstedsgalleri   Instagram : det lille værkstedsgalleri

 

Håndelavet Rikkes skilt
Det lille værkstedsgalleri, sten figurer

Mit navn er Rikke Breindahl Knudsen. Jeg er født i 1970, mor til tre voksne børn, sygeplejerske og bor i Viskinge.
At se muligheder i det, jeg finder på mine mange ture ved stranden, er nærmest en sport. De enkelte stykker drivtømmer eller sten vendes og drejes i hænderne, både på stranden og hjemme i “det lille værkstedsgalleri” . Finurligheder, som blot har ventet på, at nogen fik øje på dem, dukker pludselig op.

Jeg arbejder indimellem i et glasværksted, hvor nogle af ideerne bliver til virkelighed.

Jeg kombinerer gerne det rå med noget fint og holder meget af enkelhed, hvor strukturen i det rå materiale stadig kan ses.

Derudover synes jeg, det er sjovt at lege med ord, og det er efterhånden blevet til adskillige digte, hvoraf flere er illustreret og trykt som plakater og kort.

I 2017 udgav jeg digtsamlingen ’At sætte spor – en leg med drivtømmer, glas, sten og ord’ – en bog med egne digte og illustrationer.

I efteråret 2022 udkommer min bog: ’Tænksomme sider – en leg med drivtømmer, glas, sten og ord’; i alt 232 tænksomme sider med egne digte, sange og illustrationer.

Jeg har bl.a. udstillet i kunstforeninger, på cafeer, gallerier, sognegårde og Hospicegården i Dianalund. Derudover har jeg holdt flere foredrag.

På hjemadressen, Hovedgaden 31 i Viskinge, 4470 Svebølle, har jeg indrettet Det Lille Værkstedsgalleri, hvor jeg har åbent hver onsdag kl. 16-18 og ellers efter aftale.

Se mere på www.DetlilleVaerkstedsgalleri.dk eller Facebook  /  Instagram: DetLilleVærkstedsgalleri

Fødder i sten